Wednesday, 14 May 2014

hadiah yang disebut-sebut..


entah berapa kali zarra sebut basikal tiap kali nampak dalam tv atau nampak depan mate..
biler tanye nak basikal ker..?
memang jawapan nak je memanjang..
admire agaknye ngan basikal ni..
budak mane yang tak suke basikal..
mak pak nyer ni dulu pon hantu basikal jugak..
mama terror la bawak basikal tak pegang handle..

kat umah ni adelah menda alah nie..
tapi bukan retinye pon nak kayuh..



 sudahnyer berpikir-pikirla afie ni nak belikan ke tidak..
zarra ni dah la halus mulus orangnyer..
risau la nie kot jatuh kene himpap ngan basikal tuh..
mama kan over sikit..
ayie sebagai papa turutkan aje kehendak anak..
takderk nak tapis-tapis pun..
nak jadi papa yang sporting la kononnyer..
 
nak dijadikan citer..
minggu lepas cucu kesayangan sorang ni dapat hadiah dari uwan dia..



basikal baru zarra qhyriena..
oohhh basikal pertamaku.. 
siap ada cermin (kuning) tuhh..

prestasi terkini..
1. dah pernah jatuh basikal..
2. dah reti kayuh sikit2..
3. nak pusing tak pro lagi..

biler zarra dah pandai nanti kita maen basikal kat playground okeyh..

mama pon nak basikal jugakla..
bley belikan ker papa ayie..?
plisshh..




2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete