Tuesday, 13 May 2014

anniversary + birthday


semperna hari lahir ibu tersayang (21 April) dan anniversary kami (30 April)..
dah lame tak makan besar so kitorang adik beradik plan mkn kat hotel..
afie pulak dapat rezky yang tak disangka..(terima kasih boss..)
jadi inilah hasilnye..



keluarga kecil afie..
dari kanan : adik hakimah, angah seidah, ibu, ayah, afie, zarra n ayie..



angah seidah, ibu n ayah..


ayah n ibu..


si comel zarra qhyriena..


kitorang makan kat Hotel Istana untuk buffet dinner..
sedap sebab lapar..tapi memang sedap sangat..
 tak cayer..?
meh nengok nih..












banyak lagi nih yang tak sempat nak amik gambar..
ada bbq..sos black paper yang hot..
ais krim n abc yang mewah..
nasik briyani n ayam tandoori..
entah berapa jenis juadah kat cni sampai tak terkira lah..
tapi yang sedap waktu nie ialah lauk itik..
kalah rendang itik time raye tuh..

oklah..ni semua membuatkan perut mintak diisi..
bahaya kerna rosak diet afie ni nanti..
saper tak nak loss 5kg get 1k..!!
hahaha..
daaa..

No comments:

Post a Comment