Friday, 24 January 2014

kecil-kecilan..


tiap-tiap tahun kene ada ni..
tak sah kalau buat..
kalau takde ni mama rase tak syok je..
walaupon kecil-kecilan tapi berharga sungguh waktu ni..




ni je yang kitorang buat biler bertiga..
beli kek 2 ketul sebab Zarra dah 2 tahun..
ok la tu.. janji ada kan..
sekarang kalau nampak kek je mesti buat2 tiup lilin..
alahai anak.. 
nanti sayang dah besar kita buat yang lagi best yerk..
bley ajak kengkawan zarra mama papa dan seluruh keluarga.. :)


ok..babai uols..






p/s : arini dah start 7th Maternity & Children Expo kat Mid Valley tau..
Maternity & Children Expo

Thursday, 23 January 2014

16 JANUARI 2014..


dari hari pertama kamu lahir..









2 tahun sayang membahagiakan mama papa..



SELAMAT HARI LAHIR ZARRA QHYRIENA BINTI MOHD NAZLEE
semoga sayang menjadi anak yang solehah..
memiliki budi pekerti yang baik..
menjadi kebanggaan mama papa..
papa mama sayang zarra qhyriena teramat sangat..