Friday, 22 November 2013

1st GIVEAWAY by MOMMYCHA

salam semua..
harini tergerak hati nak join giveaway..
pestime buat nie..
nebes n excited sangat-sangat..


MOMMYCHA 1st GIVEAWAY



gambar ni raye aidilfitri lepas..suker sangat gambar ni sebab : 
  • kami sedondon..kan..kaan..kann..
  • muker kami samer..
  • zarra senyum sampai sepet matenye..
  • berjaya pose paling sopan..
  • kami memang sweet macam cottoncandylicious.. 
Mama Sayang Rindu Manja Zarra Qhyriena

kalau korang suker mehla join..
meh enter reramai..
baru best..hehehee.. 
insyaAllah rezky anak.. 
  ada hadiah vavavava menanti kita..
bak kata mommycha hokeyh..
thanx alot mommycha..


 nak senang klik sajer
  


mommy&baby moments.


G.I.V.E.A.W.A.Y



Hello korang.

Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.

Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB!




Theme:

  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:

  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)


 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  

Entrynye biase-biase pon takpe.


Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)


-------------------------------------------------------TAMAT-------------------------------------------------