Wednesday, 25 September 2013

zarra qhyriena bertudung..







biler zarra bertudung tapi baju lengan pendek..

mama kalut pakai tudung sebab kengkawan maktok nak datang umah..
zarra pon sibuk mintak tudung jugak nak pakai..
mama pon sarungkan inner mama tu..
suker pulak biler kita puji cantik..
muler la wat aksi malu-malu depan cermin..
last-last biler orang sampai dia g bukak tudung tu..
tak aci betol la zarra nie..


fakta : my MIL n frenz datang umah sebab nak mandi kolam dan tgk AF 2013..hebat kan..yehhaaa..




Tuesday, 24 September 2013

setelah berhabuk..uhuuk..uhukk..

lame sangat dah tak menaip dalam blog kan..
sibuk la kononnyer..
tapi sibuk ape pon tak tahu la..
banyak benda yang berlaku pas raye aritu..
sekarang baru rase lega sikit hati nie..
fuhhh..

dua minggu lepas ada AGM..
kali ni siap bertema bagai hokeyh..
sebabkan kami ni takdok baju 'seragam'..
bosh cadangkan perempuan pakai jubah hitam bertudung ungu..
lelaki bebash..
lepas meeting amik la gambar..
pastu ni lah hasilnyer..


AHLI LEMBAGA KOPERASI PERKHIDMATAN PERAKAUNAN WPKL BHD

comey tak..comey tak kak toon..?
cer teke afie yang maner..
ngeh..ngehh..

actually kitorang dah lame sangat tak ber'enjoy'..
hampir sebulan ayie sibuk dengan UMNO..
nak bertanding bagai la..
hampir setiap malam meeting..
jumpa orang sane sini..
makan sane sini..
nak raih undi la kononnyer..
sudahnyer berbizian ayie tu sampai bulan depan..

nak dijadikan citer kitorang pergi mid valley aritu ayie bagi mase 3 jam jerk..
hokk alorhh..
bek tak payah kua..
bazir letrik gosok baju jerk..hehhee..
itu pon sebab ayie teringin nak makan durian crepe..
ikotkan jelah mama zarra nie..
baru jugak jamu mate..

walaupon dapat together tu sekejap je tapi bergambar itu wajib..
zarra dah pandai nak pose sekarang..
makin omey plak mama tengok zarra nie..
kiut miut si genit mama..
sorie la ek puji anak sendirik lelebey..
heheehee..






kitorang makan kat The Chicken Rice Shop..
sedap jugak n berpatutan..
okeylah..
nanti kita story mory  lagi erk..





p/s : debar2 sebab afie plak nak bertanding 5 Oktober nie untuk pemilihan wakil koperasi ke mesyuarat agung tahunan bank rakyat..ada sesaper yang pergi..? vote utk afie..plisss..