Thursday, 27 June 2013

zarra teringin nak ada playroom

cer korang search 'playroom' kt mr gogel tu..
mesti korang pon akan xcited nengok nyer kan..
kalau ada mesti syok kan..kan..
mama nyer yang terlebih-lebih sebab kecik mecik dulu tak merase..
sekarang kalau buat untuk anak pon kompem beso hati nie..

halnyer sekarang celah mane yang ideal nak buat nyer..
kat rumah ada hall, dapur ngan 3 bijik bilik..
of coz la master bedroom tu takley dah nak kaco..
2nd room tu dah jadik bilik baju..
sekali ngan almari built in, iron board, bakul baju ngan ampaian bagai..
3rd rooom nye plak dah jadi workstation untuk papa zarra (merangkap stor satu masa dulu)

udahnyer bilik mane yang seswai ni..
bilik baju tu ker atau kongsi bilik ngan papa zarra..
(bilik baju + playroom) atau (workstation +playroom)..

ataupon kat hall..
sebab hall afie tu manjang..
masuk rumah belah kiri dah kitchen..
depan ada ruang luas lagi..
sebab tak der meja makan bagai..
hujung ke tingkap hall tu baru ada sofa ngan tv..
tengah-tengah hall nie free..
kalau boat kat cni udah bertukar playarea..
silap-silap mama tersembam gara-gara terpijak menan anak..

idea nak deco bertimpa2 dalam kepala..(lagak macam boley beli semua nyea..)
tapi tak tahu nak pilih tempat 'strategik' yang mana satu..
tolong la yea kengkawan pilihkan untuk mama zarra ni..

trimas memanyak..
muuaahh..mmuahh..