Thursday, 7 February 2013

party kecik untuk si nenit

alhamdulillah..
anak mama papa dah setahun..
tak jemu lagi papa mama melayan kerenah si anak kecil..
syukur sangat-sangat zarra membesar dengan sempurna..

kalau dah setahun of coz la kene ada party..
mama n papa cumer sempat nak beli kek sebijik..
lain-lain takder la mama nak masak..huhu..
zarra pon tak makan kek pon..
mama jer yang over..haha..

kalau tak cayer nengok ni..

mama suker coklat sebab tu mama pilih yang ni..

time mama dulu-dulu takdar menda alah ni..so mama beli untuk zarra..

saper yang tiup lilin tu..of coz la mama kan..

mama ke zarra yang potong kek tu..?
 
so..
memang mama la yang over kan..
papa tu yang nyanyi lagu besday kuat2 tak over ek..?
 semuanye sebab xcited..
1st time sambut besday anak..
kot lepas2 ni tak tahu la camane plak..



anak mama 
zarra qhyriena 
anak solehah
anak muslimoh




allaa tomey-tomey..


p/s : papa tanam 50 anak pokok kelapa semperna ZQ setahun.. :)